Waar en wanneer?

Onze chirolokalen zijn gelegen in De Keyserhoeve 76-78 te Zandvliet. Op een normale chirozondag openen wij onze deuren om 13.45u. Alle kindjes zijn dan zeker aanwezig om 14.00u, want dan beginnen we met de activiteiten. De chiro eindigt voor iedereen om 17.00u. Vanaf dat moment kunnen de kinderen terug afgehaald worden en rond 17.15u sluit de chiro zijn deuren.

Deze uren kunnen soms veranderen, maar dan staat dit duidelijk aangegeven bij de activiteit van de groep. Mogen wij ook aan de ouders vragen om niet voor 17u aanwezig te zijn. Dit zou de aandacht van de kinderen kunnen verminderen bij een activiteit die nog bezig is.

Leiding

De chiroleiding wil uw kind een fijne chirozondag geven, maar wil ook zo goed mogelijk als steunpunt dienen. Dit zorgt ervoor dat uw kind zich op een verantwoorde manier kan ontplooien.

Indien u dus met vragen of opmerkingen zit over eender wat, meldt deze dan aan de desbetreffende leiding of groepsleiding.

Ook dit jaar zouden we graag rekenen op de constructieve steun van ouders, sympathisanten en anderen. Dit om ervoor te zorgen dat de chiroleden zich weer verantwoord kunnen amuseren.

Lidgeld

Het lidgeld voor de chiro bedraagt €35 voor een heel jaar. Dit kan door contant aan de leiding van u zoon/dochter te betalen of via overschrijving op volgend rekeningnummer:

IBAN: BE06 7512 0043 9022
BIC : AXABBE22

Kledij

De leiding staat erop dat iedereen, elke chirodag herkenbare chirokledij aandoet. Dus op zijn minst een T-shirt? Ook dit jaar zijn er onze échte éigen T-SHIRTS van Chiro De Kievitjes. Deze gele t-shirts zijn voor de prijs van 10 euro te koop bij de leiding.

Maar het moet niet bij een T-shirt blijven: De alombekende chirohemden, chirobroeken-/rokken zijn prijs-kwaliteit-modegewijs een topper, en raden we iedereen aan. Dit is zeer goede speelkledij en je moet geen half uur meer kiezen wat je gaat aandoen. En vooral… je bent herkenbaar als chiro-vrouw of man!

Als je Chiro-spullen wil kopen zoals uniform, drinkenbus, handdoeken,… moet je in de chirowinkel zijn. Deze is gevestigd te:

Kipdorp 30
Antwerpen
(03)202 24 71
http://www.debanier.be/